BÄSTA VPN-TJÄNSTEN FÖR IPTV-KANAL TJÄNSTER 2020!

Bästa VPN tjänsten iår är NordVPN, vilket många andra jämförelse sajter i Sverige verkar hålla med om. Och att vi som jämför IPTV-tjänster tycker detta är kanske inte så konstigt, då NordVPN är kanske den enda tjänsten som är nog snabb för att du ska kunna använda den till IPTV. När man ska skydda sig med en VPN-tjänst som IPTV-användare, så krävs det både snabb och säker VPN. StrongVPN är den enda av alla VPN-tjänsterna som har VPN-tunnel hastigheter nog snabba för IPTV.

Varför krävs det så snabb VPN för IPTV då?

Bäst VPN-tjänst kräver naturligtvis att den är ruggit snabb också, eftersom att du ska köra den till IPTV. Just detta är extremt prestanda krävande, vilket få VPN-tjänster klarar av idag. Det som gör att det sliter så hårt på VPN-tjänsterna är att du dels ska kryptera, samtidigt som det inte får lagga i live streamingen när du kollar på TV.

Detta är det endast kanske just NordVPN som klarar av i dagsläget, då dem är i princip ensamma om att ha satt VPN-servers även i Sverige. Man är trots allt störst i Världen med sina över 5600 VPN-servers, så att dem har tunnlar är även här är kanske inte så konstigt. Men övriga VPN-tjänster kommer också med servrar i Sverige inom en snar framtid, och då kanske vi får utverdara detta val. Man fram tills dess är detta VPN-kungen 2020!

VAD ÄR EN VPN OCH HUR SKYDDAR DEN MIG?

VPN står för Virtuellt Privat Nätverk, och är en kedja utav servers som ser till att kryptera din data. När du använder en VPN så kommer all din data att tunnlas, vilket betyder att alla data innan den når dig går igenom en VPN-tunnel. Både företag och privatpersoner använder sig av denna tekniken i stor utsträckning idag, då den kan göra en osäker internetuppkoppling mer säker.

Är det lagligt att använda VPN?

I Sverige är det än så länge helt lagligt att använda VPN-tjänster, och lär så förbli även i framtiden. Att förbjuda VPN-tekniken är nämligen ganska svårt att göra, då väldigt många företag använder sig av den. Skulle man förbjuda VPN-användning, så skulle man också i ett slag göra alla företags uppkopplingar också väldigt osäkra. Detta är något som inte hade setts som något bra, och hade med allra största sannolikhet mött mycket stort motstånd av företag bland annat. Att du sedan kan använda det för att kolla på IPTV-kanaler, gör det inte mer lagligt för det så att säga.

Hur använder jag VPN:er för IPTV?

VPN:er fungerar oavsett du har tänkt att köra via mobiltelefon, surfplatta, dator, smart-tv eller en IPTV-box. Det ända du behöver göra är att ladda ned VPN-klientens app eller programvara, och sedan koppla upp dig mot deras VPN-server. Så fort detta är gjort så ser en VPN till att skydda all in och ut trafik som kommer till din enhet.

Är det svårt att använda VPN-server?

VPN-server är idag otroligt enkelt och använda, och allt du behöver göra är ett knapptryck. VPN-tjänsterna har naturligtvis sett till att det ska vara så otroligt enkelt att använda, då det vet om att många på företag inte är speciellt tekniskt begåvade. Hade man inte gjort det så enkelt, så hade mycket mindre företag använt VPN-tjänsterna. Så du behöver inte vara orolig att du inte ska förstå dig på det, för du behöver inte ens fatta vad den gör. Bara du trycker på en knapp, så gör den det som den ska göra, att hålla dig anonym, säker och skapa en privat anslutning!

Vad kostar en VPN-tjänst?

VPN-tjänst är något som inte ingår i priset när du köper IPTV, utan måste köpas till separat. De allra flesta tjänster ligger på ca 50 kr i månaden, eller ca 100 kr i månaden när du köper ett månads abonnemang på NordVPN. Ju längre tid du tar, ju mer mängdrabatt brukar man också få. Det är ganska ofta som NordVPN erbjuder ca 40% rabatt på sin VPN, vilket är ett utmärkt tillfälle att passa på att skaffa sig en VPN-tjänst.