KÖP IPTV BOX FÖR BÄSTA PRISET JUST NU!

IPTV Box följer inte med när du köper IPTV-kanaler, utan måste köpas till separat. Vi har därför gjort en lista med vart du kan köpa de bästa IPTV-boxarna, utan några händer  mellan. Vi rekommenderar själva mycket starkt att du köper dig en IPTV-box, eftersom att dessa gör det otroligt lätt och smidigt att sköta alla kanaler med IPTV-boxen. Det är annars ganska klurigt med även en smart-tv, och inte allra mist sagt med smartphones m.m. IPTV-boxar ser helt enkelt till att du kan slipper krångel!

Tyvärr kan vi inte längre länka till denna återförsäljare, då myndigheterna har varit på oss. Du hittar länk till denna återförsäljare på ”IPTVKINGS.se” under fliken ”BOX” hos dem.

VAD ÄR IPTV BOX FÖR NÅGOT?

IPTV-BoxIPTV-box eller media spelare som det egentligen är, kan användas utav den som inte har en smart-tv för att kunna kolla på IPTV. Alla IPTV-tjänster oavsett vem du köper ifrån, ger dig en kod som du måste föra in i en box eller app. Utan denna koden, får du inte heller några kanaler. För den som ska kolla på mobilen, surfplattan eller datorn, är detta inget problem. Inte heller för den som ska kolla via en smart-tv, behövs det egentligen en IPTV-box. Utan detta är i första hand till för dig som sitter på en gammaldags tjock-tv. För att kunna se på den, så kommer du behöva göra den smart så att säga.

Vad är det i IPTV-boxen som gör min TV smart?

IPTV-Boxen kan du se lite som en dator, eller kanske ännu mer lik är den en smartphone. Du har både processor, ramminne och grafikkort inbyggt i IPTV-boxarna. Så dem är extremt lika våra datorer och mobiltelefoner. Detta är det som gör om din gamla tv, till en modern TV med möjlighet att ha appar på!

För att kunna kolla på IPTV-tjänster så behöver du också naturligtvis ha åtkomst till internet med din enhet, vilket gamla tv-apparater inte har. IPTV-boxar har inbyggt WIFI nätverkskort i sig, men också möjlighet att dra internetsladd in i. Uppkoppling på ca 30 mbit/s krävs för att det inte ska lagga.