BÄSTA IPTV ÅTERFÖRSÄLJAREN 2020!

Bästa IPTV återförsäljaren just nu tycker vi helt klart är ALiExpress IPTV. Vi valde att följa strömmen, och precis som många andra jämförelse sajter anser vi att dem levererar bäst produkt. När det kommer till IPTV-återförsäljare så blir det extremt klurigt, med tanke på att det är så många som försvunnit på senare tid efter alla razzior.

Vilken som fortfarande är bra, och som är säkert att köpa sitt IPTV-abonnemang och IPTV-box ifrån har aldrig varit klurigare. Det poppar upp nya återförsäljare varje dag, där hälften av dem bara blåser dig på dina pengar. Som vi skrev på startsidan är detta en bransch som dragit till sig många skojare, och det är lite som att köpa grisen i säcken.

Ali Express IPTV är dock kanske den sista kvar i branschen från det gamla gardet, och har i alla år skött sig. Genom att dem kör med recensioner, har dem också lyckats att hålla en extremt hög standard på deras tjänster. För att se deras priser, klicka här. För att se deras kanalutbud, Klicka här!

Tyvärr kan vi inte längre länka till denna återförsäljare, då myndigheterna har varit på oss. Du hittar länk till denna återförsäljare på ”IPTVKINGS.se” under fliken ”bäst i test” hos dem.

aliexpress
Köp-IPTV-kanaler-på-AliExpress

BILLIGASTE IPTV-ABONNEMANGET 2020!

Det som inte finns på AliExpress finns inte brukar man skoja om, vilket sjukt nog stämmer. Att man fått detta ryktet beror naturligtvis på deras enorma utbud av produkter och tjänster. Endast en butik i hela världen slår dem, och det är Amazon.  Att du hittar billigaste IPTV-abonnemanget på Ali borde inte förvåna någon, för det är ju bara som vanligt då.

Du får det för ca 170 kr under priset vad övriga försäljare tar för samma sak. Dock så får du ingen hjälp vid problem om detta skulle ske, och den enkla och smidiga betalning har också sina säkerhets eftergifter.

Därför ska du ALLTID köpa till en VPN som NORDVPN, för att skydda din identitet när du köpt abonnemang från AliExpress. Vi rekommenderar alla att alltid köpa ett VPN-skydd, men när det kommer till att köpa IPTV via Ali är det verkligen ett måste. Totalpris med 1 år IPTV + 1 år VPN landar på ca 1000 kr, så chansa inte och var dumsnål, du får det ändå för ca halva priset mot övriga återförsäljares pris!